MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ

Misyonumuz

2001 yılında faaliyete geçen McDonald's Çocuk Vakfı Türkiye'nin bir çok ilindeki hastanelerde hasta çocuklar ve refakatçilerini daha mutlu kılacak projeleri oluşturarak hastanelerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirmiştir.

McDonald's Çocuk Vakfı'nın misyonu; çocukların sağlığı ve mutluluğu için projeler yaratmak, geliştirmek ve desteklemektir.

Vizyonumuz

Ülkemizin, çocukların sağlığı ve mutluluğu için çalışan öncü STK'lardan birisi olmak.

• Tedavi gören çocukların ihtiyaçlarına odaklanıyoruz.
  • Projelerimizden, ayırt edilmeksizin her çocuk faydalanabiliyor.
  • Mirasımıza değer veriyoruz.
  • Güvenilirlik ve şeffaflik ilkesi ile hareket ediyoruz.

BUNLARI BİLİYOR MUSUN?

• RMHC şu anda dünya çapında 63'ün üzerinde ülkede ve bölgede yerel bölümlere sahiptir.
    • RMHC Bağış Kutuları aracılığıyla 200 milyondan fazla para toplanmıştır.
    • En az bir RMHC çekirdek programı, dünyanın en iyi çocuk hastanelerinin % 90'ında servis edilen çocuklara ve ailelerine bakım sağlamaktadır.
    • Yıllık olarak, RMHC yaklaşık 6 milyon çocuğa ve ailelere hizmet vermektedir.

PROJELERİMİZ