ŞARTLAR & KOŞULLAR

Site Kullanım Şartları ve Yasal Uyarı

McD Çocuk Vakfı bu web sitesini ziyaret ettiğinizde, doğrudan (istenilen bilgiyi vermeniz halinde) veya dolaylı olarak (ör: internet giriş kayıtları) sizinle ilgili kişisel bilgi toplayabilir. Bu bilgiler, sadece McD Çocuk Vakfı tarafından istek ve şikâyetleriniz doğrultusunda kullandırılacaktır. Sizden talep edilmeyen kişisel bilgileri bize verdiğiniz takdirde, bu bilgileri bu sitede belirtilen şekilde kullanmamızı onaylamış olmaktasınız.

1- Bu sitenin (www.mcdonaldscocukvakfi.org.tr) kullanım hakkı McD Çocuk Vakfı İşletmeleri Ltd. Şti’ne aittir.

2- McD Çocuk Vakfı, bu web sitesinde yer alan bütün ürün ve hizmetleri, bilgileri ve görsel unsurları önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar. Metinler, resimler, çizimler, ses, animasyon ve diğer unsurlar telif hakkına tabidir. Bu düzenlemeler ticari kullanım amacıyla kopya edilemez, değiştirilemez, dağıtılamaz veya diğer sitelere gönderilemez. Bu sitede yer alan tüm markalar, ürün isimleri, şirket logo ve amblemleri de ayrıca marka hakkına tabidir. Aksi bir durum veya kullanım her türlü hukuki ve cezai takibatın yapılmasına neden olacaktır.

3- McD Çocuk Vakfı web sitesinin virüs ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar dahilinde tedbir almış olmakla birlikte, nihai güvenliğin sağlanması için kullanıcı, kendi virüs koruma sistemini tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlüdür. Bu çerçevede kullanıcı, McD Çocuk Vakfı sitesine girmesi nedeniyle kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan yada dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.

4- McD Çocuk Vakfı web sitesinde yer alan her türlü fiyat, bilgi, resim , açıklama ve haber (kısaca "bilgi") sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde web sitesinde yer alan "bilgi"lerin hatalı olduğu ya da bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Kullanıcı, bilgileri referans alarak bir işlem yapmak niyetinde olduğunda, nihai ve güvenilir enformasyonu McD Çocuk Vakfı’ndan temin etmekle yükümlü olduğunu ve web sitesinde yayınlanan bilgilerin güncel olmaması nedeniyle McD Çocuk Vakfı’nın herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

5- McD Çocuk Vakfı kendi takdirinde olmak üzere sitenin içeriğini dilediği zaman değiştirme, kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti değiştirme ya da sona erdirme ve McD Çocuk Vakfı web sitesinde kayıtlı kullanıcı bilgi ve verilerini silme, devretme hakkını saklı tutar. McD Çocuk Vakfı web sitesinin hatasız olması için her türlü tedbir almış olmakla birlikte, sitede mevcut ya da oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti verilmemektedir.

6- Resmi makamlardan kullanıcıya yönelik bir suç duyurusu yada resmi soruşturma talebi gelmesi ve/veya kullacının McD Çocuk Vakfı sistemlerinin çalışmasına engel olacak yada işleyişini değiştirecek herhangi bir elektronik sabotaj veya saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde, McD Çocuk Vakfı kullanıcının kimlik bilgilerini araştırma ve yasal mercilere bildirimde bulunma hakkına sahiptir.

8- McD Çocuk Vakfı bu web sitesini ziyaret ettiğinizde, doğrudan (istenilen bilgiyi vermeniz halinde) veya dolaylı olarak (ör: internet giriş kayıtları) sizinle ilgili kişisel bilgi toplayabilir. Bu bilgiler, sadece McD Çocuk Vakfı tarafından istek ve şikâyetleriniz doğrultusunda kullandırılacaktır. Ayrıca McD Çocuk Vakfı bu bilgileri, gelecekte, pazarlama, pazar araştırması, satış bilgilerinin takibi ve size ulaşmak gibi amaçlarla kullanmak üzere saklayacaktır. Sizden talep edilmeyen kişisel bilgileri bize verdiğiniz takdirde, bu bilgileri bu sitede belirtilen şekilde kullanmamızı onaylamış olmaktasınız.

9- McD Çocuk Vakfı bu web sitesine veya bu siteden bağlantı yapılarak ulaşılan herhangi bir web sitesine girilmesi veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan veya dolaylı kayıp veya zararlardan McD Çocuk Vakfı sorumlu tutulamaz.

10- İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar McD Çocuk Vakfı’nın sorumluluğunda değildir.

11- McD Çocuk Vakfı web sitesi, "kullanım şartları"nın herhangi bir maddesini, bildirimde bulunmaksızın değiştirme, yenileme veya iptal hakkına sahiptir. Değiştirilen, yenilenen yada yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm kullanıcılar bakımından hüküm ifade edecektir.

12- Kullanıcılar ile McD Çocuk Vakfı arasında ortaya çıkabilecek ihtilâflarda, McD Çocuk Vakfı elektronik kayıtları delil olarak kabul edilecektir. Bu tür ihtilâfların çözümünde işbu kullanım şartı ve yasal uyarı metni esas alınacak olup, İstanbul mahkemeleri ve icra daireleri yetkili olacak ve ihtilâf Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre çözülecektir.

BUNLARI BİLİYOR MUSUN?

• RMHC şu anda dünya çapında 63'ün üzerinde ülkede ve bölgede yerel bölümlere sahiptir.
    • RMHC Bağış Kutuları aracılığıyla 200 milyondan fazla para toplanmıştır.
    • En az bir RMHC çekirdek programı, dünyanın en iyi çocuk hastanelerinin % 90'ında servis edilen çocuklara ve ailelerine bakım sağlamaktadır.
    • Yıllık olarak, RMHC yaklaşık 6 milyon çocuğa ve ailelere hizmet vermektedir.

PROJELERİMİZ

HABER BÜLTENİ

Ailelerimizin ilham verici öykülerini, haberleri okumak ve diğer insanlarla ve destekçilerle iletişim halinde olmak için e-bültenimize üye olun.