ÖDÜLLERİMİZ

• McDonald’s Çocuk Vakfı Şişli Etfal Hastanesi Gelişimsel Pediatri Servisi’nin İnşa ve Tefrişi Projesi

McDonald’s Çocuk Vakfı özellikle gelişimi geri kalmış çocukların izlenmesi ve terapileri için hastaneye kazandırılan servis ile kategorisinde birincilik ödülü alırken,  RMHC’nin en büyük ödülü olan Kim Hill Ödülünü de almaya hak kazandı.

• RMHC Best Bets

Awareness (Farkındalık Yaratma) Birincilik Ödülü (2004)

• Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) Altın Pusula Yarışması

Sivil Toplum Kuruluşları Kategorisi Birincilik Ödülü (2005)

• Platin Dergisi

Zirvedekiler Sosyal Sorumluluk Ödülleri (2004)

BUNLARI BİLİYOR MUSUN?

• RMHC şu anda dünya çapında 63'ün üzerinde ülkede ve bölgede yerel bölümlere sahiptir.
    • RMHC Bağış Kutuları aracılığıyla 200 milyondan fazla para toplanmıştır.
    • En az bir RMHC çekirdek programı, dünyanın en iyi çocuk hastanelerinin % 90'ında servis edilen çocuklara ve ailelerine bakım sağlamaktadır.
    • Yıllık olarak, RMHC yaklaşık 6 milyon çocuğa ve ailelere hizmet vermektedir.

PROJELERİMİZ